Nr. 15 FSU basketballs 27-spils sejrsstime på hjemmebane knækket af UCF

Nr. 15 Florida State basketball tabte deres første kamp i sæsonen, da UCF slog ‘Noles med en score på 86-74. I de to første kampe har UCF kun opnået et gennemsnit på 60,5 point pr. kamp, mens de skyder 35,9 % fra banen. Efter en to ugers pause havde Knights et brandvarmt resultat på 57,1 % i anden halvleg. Upset var Florida State’s første statslige nederlag i deres seneste 32 kampe spillet i Florida.

UCF fik en brændende start fra banen. The Knights lavede deres første tre tripler, herunder to fra Darin Green Jr. Balsa Koprivica fik en hurtig fire malerier i point og Scottie Barnes drænede tredje triple i år for at få Florida State i gang fra uden for buen. Den varme start gav UCF en føring på fem point ved kampens første medietimeout.

M.J. Walker bragte hurtigt ‘Noles på lige fod med Knights ud af timeouten med en trepointer og to frikast. RaiQuan Gray scorede selv to triplere og smed et layup i pausen for at rive en personlig 8-0-føring af sted. Efter den varme start holdt Florida State Knights uden point i lidt over fire minutter, da ‘Noles gik ind til U-12-medietimeout med en føring på 21-13.

Florida State åbnede føringen efter deres defensive indsats. UCF vendte bolden over på 31% af deres boldbesiddelser gennem de første 11 minutter af kampen. UCF turnovers førte til FSU-offensiv. Seminoles scorede ni point fra turnovers gennem de første 12 minutter af kampen, da de havde en føring på 29-21 med 7:50 tilbage af halvlegen.

Seminoles’ offensiv gik i stå i en stor del af resten af halvlegen, da de var målløse i 5:55. I løbet af tørken angreb UCF Florida State’s paint for at bringe kampen tilbage på lige fod med et 10-0 run.

Freshman Isaiah Adams gjorde størstedelen af arbejdet for Knights. Han lavede tidligt 16 point, herunder tre frikast, som gav UCF en 3-punkts føring med 3:46 tilbage af halvlegen. Walker vækkede Seminoles i slutningen af halvlegen, idet han scorede to jumpers, herunder en tredobbelt, for at genvinde en føring.

Florida State gik ind til halvleg med en føring på 39-34. Første halvleg var 20 minutter med løb mellem Knights og Seminoles. På trods af en måltørke, der varede næsten seks minutter, havde ‘Noles stadig føringen ved halvleg. FSU’s trepunktsskydning førte til føringen i første halvleg, da de var 6-13 for tre point. Efter at have lavet deres første tre tretredser, var UCF kun 3-9 fra dybde i halvlegen. Walker førte an for FSU med 11 point, mens Gray tilføjede otte.

Anthony Polite startede FSU på den rigtige fod i anden halvleg, da han drænede en åben hjørne-treer på Florida States første boldbesiddelse. Men UCF fandt deres slag fra dybden igen, ligesom i de første fire minutter af kampen. Knights drænede tre dybe bolde inden for de første tre minutter, hvoraf to kom fra Green Jr. Hans tredje treer i halvlegen gav UCF en føring på 47-46 med 14:17 tilbage.

Gray fik sin fjerde fejl og blev tvunget ud af kampen, hvilket førte til et UCF-løb. Da momentum vendte tilbage til UCF’s fordel, kom Walker igen op på banen for Seminoles. Den ledende seniorspiller scorede en dyb trippel for at udligne kampen til 49. Men så var det en anden ridder, der fik ild fra banen. Syv point i træk fra Brandon Mahan åbnede en UCF-føring på syv point midtvejs i anden halvleg.

Med Gray ude, Florida States bedste og mest konsekvente forsvarsspiller, på grund af foulproblemer, lyste UCF op for nettene i Tucker Center. Efter Grays fjerde foul gik Knights på en 16-5 run, for at åbne en 60-51 føring. Efter en timeout fra Leonard Hamilton scorede Polite en trippel for at reducere føringen til seks, men UCF’s offensiv syntes ustoppelig. Fra 11:58 til 7:31 scorede Knights syv field goals i træk.

Med Gray tilbage i kampen begyndte Florida State at reducere UCF’s føring. Fire point i træk fra Gray reducerede føringen til fem med 6:05 tilbage. To missede frikast af walk-on Harrison Prieto, der fik afgørende minutter i løbet af kampen, var en dæmper på FSU’s momentum. Men endnu en gang trådte seniorlederen frem, da Walker drænede en treer for at reducere føringen til fire ved kampens sidste medietimeout.

UCF fik momentumet lige tilbage efter spillet af deres nyuddannede stjerne. Adams lagde en and-1 hjem over RayQuan Evans med 2:36 tilbage. And-one-scoringen var dolken for Knights, da de væltede Seminoles i Tucker Center. UCF-sejren afbrød en sejrsstime på hjemmebane på 27 spil for ‘Noles.

UCF’s trio bestående af Darrin Green Jr., Isaiah Adams og Brandon Mahan stod tilsammen for 74 point. Florida State blev anført af Walkers 22 point. Gray lavede også et karriererekord på 14 point. FSU skød 47,8% på aftenen. UCF fik syv gange mere end ‘Noles’ til at trække boldene tilbage. Knights dominerede i pausen hele aftenen, da de havde 18 flere fast-break point end FSU.

Florida State har en hurtig turnaround og spiller mod Gardner-Webb mandag kl. 19:00 i Tucker Center.